Elho zunanji lonci

Elho zunanji lonci ponujajo širok izbor inovativnih oblik in barv loncev, korit za balkone in terase. Odporeni so proti zmrzali in UV žarkom, prav tako pako pa so tudi lahki.

Na voljo je več kolekcij loncev od modernega stila loncev z vodno rezervo Loft urban, korit Corisca za balkonsko ograjo, okrasnih sked Torino do loncev z ravnimi robovi Vivo.

Elho notranji lonci

Notranji lonci Elho so sodobni okrasni lončki, ki v prostor prinesejo svežino in barve. Izjemno lahki so in enostavni za čiščenje.

Prefinjena oblika the cvetličnih loncev Elho resnično prinaša najboljše iz vaših rož in sobnih rastlin. Lonci zaradi svojega videza ustrezajo vsakem stilu, tako sodobnim slogom opremljanja kot tudi klasičnim in rustikalnim slogom. Izberite pravo velikost ter barvo in uživajte!

Na voljo so v številnih trendovskih barvnih odtenkih, ki jih lahko poljubno kombiniramo in prilagajamo drugim barvam v prostoru.

Elho PURE lonci

Elho PURE lonci so enostavni in elegantni. lahko bi rekli celo klasični in se odlično podajo v vsak prostor, saj so tako po barvi, kakor tudi po obliki precej nevsiljivi.

Zaradi preproste oblike in materiala so cenovno dostopni. Uporaba trajnostne polietilenske plastike v kombinaciji z rotacijsko tehnologijo zagotavlja, da so pure izdelki močni, lahki, nezlomljivi in odporni proti zmrzali in uv.

Izdelki za vsak dan

Sodobno okolje zaznamujejo tudi drugi predmeti, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu in naših bivalnih prostorih.

Poleg okrasnih loncev so na voljo tudi zalivalke in pršilke Elho, ki se edinstveno prilegajo loncem Elho, vendar zaradi brezčasnega designa se lepo prilegajo vsakemu stilu. Zalivalke in pršilke Elho so na voljo v kolekcijah Brussles, B for Soft in Aquarious. 

ELHO Green basic

Green basic lonci so osnovni modeli plastičnih loncev, ki so primerni za direktno sajenje rastlin, ki jih gojimo predvsem na prostem. Pogosto jih uporabljamo za sajenje zelenjave v loncih, kot tudi za zelišča, ki jih gojimo v loncih. Za vse lonce so na voljo tudi podstavki.

Na voljo so v rjavi, sivi, beli, zeleni, rumeni, rdeči in še drugih barvah. Čeprav so oblike loncev zelo enostavne pa lahko z barvo popestrite ambient, kjer stojijo.