Predpraznično vzdušje, vsako leto začnemo z Razstavo adventnih venčkov in dekoracij, ki vas ponesejo v pravljično in veselo pričakovanje. Na razstavo se skrbno pripravljamo že mesece prej, ko za vas izberemo najlepše klasične in trendovske elemente iz katerih naši cvetličarji ustvarijo osupljivo lepe izdelke.

Izbirate lahko med tistimi klasičnimi venčki, ki so narejeni na obod venčka in nosijo 4 svečke. Možnosti za sledenje simboliki adventnega venčka pa je veliko več in mnogo idej, kako polepšati dom ali poslovne prostore, boste našli, če si ogledate razstavo in se predate čarobnemu vzdušju.

Ko mine prva adventna nedelja pa naše prodajne police napolnijo tudi božični in novoletni aranžmaji za vse priložnosti. 

Praznični aranžmaji in dekoracije so vedno razdeljene na klasične in moderne, ki se pogosto tudi prepletajo, Vsako leto sledimo tudi najnovejšim oblikovalskim trendom na tem področju in postrežemo tudi z aranžmaji, ki so izdelani za vse tiste, ki ste radi v korak z zadnjo modo.

V vrtnem centru Gašperlin se vsako leto ponašamo s pestrim sortimentom Božičnih zvezd iz lastne proizvodnje. Ker naše Božične zvezde zrastejo doma, so zelo kvalitetne, saj niso doživele transportnega šoka, na katerega so prav Božične zvezde zelo občutljive. Še vedno je največje zanimanje za rdeče Božične zvezde, a izbira je veliko večja in pri nas boste našli tudi novosti, posebnosti, ki jih morda ne najdete drugje.