Sodobno okolje zaznamujejo tudi drugi predmeti, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu in naših bivalnih prostorih.

Poleg okrasnih loncev so na voljo tudi zalivalke in pršilke Elho, ki se edinstveno prilegajo loncem Elho, vendar zaradi brezčasnega designa se lepo prilegajo vsakemu stilu. Zalivalke in pršilke Elho so na voljo v kolekcijah Brussles, B for Soft in Aquarious. 

Te elegantne posode za zalivanje elho so nepogrešljive pri vzdrževanju rastlin. Zahvaljujoč brezčasnemu dizajnu zalivalke in prišilke Elho prilegajo vsaki dekoraciji doma. Zalivalke in pršilke se popolnoma ujemajo tudi z okrasnimi lonci Elho, tako da lahko na mizi služijo tudi kot dekoracija. Zaradi kozke zalivanke konice zalivalke Elho omogočajo natančno doziranje vode. Zalivalke "Plunge" je narejena v edinstvenem designu in ob ergonomičnem prijemu ohranja svojo funkcionalnost, saj  ima ozek izliv in široko odprtino za polnjenje.

Obstajajo različni načini zalivanja rastlin. S prišilkami Elho lahko skrbite da rastline ohranjate zdrave na še posebej lep način. Zaradi neprimerne zračne vlage v stanovanju lahko s pršilkami omogočamo sobnim rastlinam, da še naprej uspevajo. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti bodo pršilke in zalivalke Elho uporabne vrsto let. 

 Več podatkov o izdelkih in cena: