Gašperlin: vrtni center

Poročna floristika
Prenesite PDF brošuro

Poročna floristika

V cvetličarni vrtnega centra Gašperlin, vam spretni cvetličarji pripravijo vse, kar boste potrebovali za nepozabno poročno slavje, ki se ga boste z veseljem spominjali tudi zato, ker bodo dogodek krasili čudoviti izdelki iz cvetja.

Poročna dekoracija mora biti izdelana v sozvočju želja neveste in ženina. Odražati mora njuno osebnost in se prilegati njunemu življenjskemu slogu. Barve, vrste cvetja in slog izdelkov se morajo ujemati s poročno obleko neveste in njeno postavo. 

Poročni šopek je lahko izdelan v različnih oblikah (bidermajer poročni šopek, angleški poročni šopek, poročni šopek v obliki slapa) in je osrednji, najpomembnejši izdelek, kateremu prilagajamo tudi ostale izdelke za poročno slavje.

V naprsnih šopkih za ženina in svate, ponovimo barve in drobno cvetje iz poročnega šopka. Tudi aranžmaji za avtomobile, aranžmaji v cerkvi in restavraciji, se najlepše podajo, če se ponovijo vrste in barve cvetja iz poročnega šopka.

Nekatere neveste si želijo svoj poročni šopek shraniti, zato v cvetličarni naročijo preprostejšo različico pravega, da ga lahko obredno vržejo med svate.