Elho zunanji lonci ponujajo širok izbor inovativnih oblik in barv loncev, korit za balkone in terase. Odporeni so proti zmrzali in UV žarkom, prav tako pako pa so tudi lahki.

Na voljo je več kolekcij loncev od modernega stila loncev z vodno rezervo Loft urban, korit Corisca za balkonsko ograjo, okrasnih sked Torino do loncev z ravnimi robovi Vivo.

Izvirni modeli loncev in korit z dozo kreativnosti, da bo vse okoli vašega doma bolj zeleno, predstavljajo kolekcija Corsica. Eleganten in razkošen videz teh modelov bo popestril vsak balkon ali vrt. Še bolj uživajte v svojih rastlinah z optimalno enostavnostjo uporabe in pametnimi rešitvami uporabe. Corsica vertical garden omogoča navpično vrtnarjenje z zlaganjem loncev v tvorbo stolpa. Korita Corisca flower bridge omogočajo enostavno namestitev na balkonske ograje in vodno rezervo za enostavnejše vzdrževanje rastlin. Primerni so za ograje do 6cm 

Sodoben dizajn kolekcije Vivo v obliki kocke zagotavlja osvežujoč nov videz, znotraj in zunaj. So nezlomljivi in enostavei za čiščenje ter zaradi vgrajenih koles enostavni za premikanje. Zaradi tega je vivo idealna pregrada za vašo teraso ali notranjost! Na voljo so v mat beli in črni barvi. 

Čeprav v mestnem središču, si lahko ustvarimo sodoben, a vendar pristen delček narave v loncu z vodno rezervo brez merilca - Loft urban, ki je s svojo barvo in podobo pravi akcent za precej klasično in stalno zasaditev. 

Torino je nepogrešljiva kolekcija vrhunskih zunanjih loncev in skled. Nežen zaobljen dizajn z nizko in široko zasnovo omogoča optimalnorast tudi rastlinam z večjo koreninsko grudo, prav tako pa omogoča dobro drenažo. Na voljo so v obliki skled ter okroglih in kvadratnih loncev.

Predstavitev zunanjih elho loncev ter korit za ceno klikni na izdelek:

elho zunanji lonci, katalog: