Green basic lonci so osnovni modeli plastičnih loncev, ki so primerni za direktno sajenje rastlin, ki jih gojimo predvsem na prostem. Pogosto jih uporabljamo za sajenje zelenjave v loncih, kot tudi za zelišča, ki jih gojimo v loncih. Za vse lonce so na voljo tudi podstavki.

Na voljo so v rjavi, sivi, beli, zeleni, rumeni, rdeči in še drugih barvah. Čeprav so oblike loncev zelo enostavne pa lahko z barvo popestrite ambient, kjer stojijo.

Green basic lonci so osnovni modeli plastičnih loncev, ki so primerni za direktno sajenje rastlin, ki jih gojimo predvsem na prostem. Pogosto jih uporabljamo za sajenje zelenjave v loncih, kot tudi za zelišča, ki jih gojimo v loncih. Na voljo so v rjavi, sivi, beli, zeleni, rumeni, rdeči in še drugih barvah. Čeprav so oblike loncev zelo enostavne pa lahko z barvo popestrite ambient, kjer stojijo.

Bi radi sami pridelovali zelenjavo na balkonu, vrtu ali doma? Pladenj za gojenje Green basic Grow tray naredi to enostavno in zabavno! Pladenj napolnite s zemljo ali majhnimi lončki in že ste pripravljeni. Pladenj lahko postavite na vrt, v kuhinjo ali na okensko polico. Za optimalen rezultat uporabite tudi prozoren pokrov in podstavek, ki preprečuje kapljanje vode na tla.

Z izdelki Green basic lahko začnete gojiti svojo zelenjavo ali sadje na svojem balkonu ali terasi. To vam omogoča miza za vzgojo rastlin Green basic Growtable. Zaradi višje mize je vrtnarjenje enostavnejše, prav tako plastični pokrov omogoča še dodatno zaščito rastlin red pticami, škodljivci in močnim soncem. Votle noge imajo na dnu luknjo, ki zagotavlja odvajanje odvečne vode.

Lonec za gojenje krompirja Green Basics Potato Pot olajša gojenje lastnega krompirja v majhnem obsegu. Lonec je sestavljen iz osnovnega lonca in zunanjega lonca. Preprosto posadite semenski krompir v osnovni lonec in ga tako, da ga dvignete, opazujte, kako raste. Ko je vaš krompir dovolj velik, ga lahko preprosto naberete tako, da vzamete osnovni lonec. Poleg tega lonec poskrbi, da nobena plesen ali bolezni ne bodo prizadele zemlje, da boste lahko gojili krompir iz leta v leto. 

Predstavitev Elho Green basic loncev ter korit za ceno klikni na izdelek: