Gašperlin: vrtni center

Vrtni center Gašperlin

Telefon: 01 834 35 87
               040 760 046 
Naslov: 

Suhadole 100
1218 KOMENDA

Delovni čas:

Delavniki:   8 - 19 ure
Sobote:      8 - 17 ure


Zimski delovni  čas.
december, januar, februar,
delavnik:  9 - 19 ure. 


Na Hacetovi ulici 1 v Ljubljani imamo 24ur odprti avtomat za rože. Vabljeni.

 
Center cvetja Gašperlin

Telefon: 01 235 15 60

 

Naslov: Hacetova ulica 1, 1000 Ljubljana

Delovni čas:

Delavniki:   8 - 19 ure
Sobote:      8 - 15 ure


 

Sodoben Vrtni center Gašperlin je odprl svoja vrata jeseni 2006, na glavni cesti Mengeš-Komenda.Razprostira se na 6000 m2 prodajne in proizvodnje površine, kjer ponujamo širok spekter izdelkov za okrasni in uporabni vrt. Na naših prodajnih policah pa boste našli tudi številne ideje za obdarovanje ob različnih priložnostih, za različne starostne skupine in okuse vaših najdražjih. 

 

Ponujamo vam širok asortiment zelo kvalitetnih sobnih rastlin in vse kar sodi zraven. Na zunanjem delu boste našli sezonske okrasne rastline, sadike sadja in zelenjave. Naši prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam radi priskočijo na pomoč in pomagajo pri odločitvah.

 

Vrtni center Gašperlin je posebej znan po zelo kvalitetnih sadikah balkonskega cvetja, enoletnicah, dvoletnicah, trajnicah, krizantemah in božičnih zvezdah, ki jih proizvajamo sami, zato so rastline dobro utrjene in dolgo lepo uspevajo. Številne stranke nam zaupajo svoja korita za balkonske rastline, ki jih nasadimo in hranimo v naših rastlinjakih, da mine nevarnost slane, ko so že dovolj razraščene in cvetoče, da jih postavite na balkone in terase.
 

V letu 2001 smo pridobili znak SLOVENSKA KAKOVOST za vzgojo in trženje cvetja, na kar smo še posebej ponosni, zato se nenehno trudimo, da ohranimo vaše zaupanje. Strokovno se ves čas izpopolnjujemo in obiskujemo številne sejme, razstave in dneve odprtih vrat v tujini. Naš vrtni center Gašperlin pa sodeluje na slovenskem sejmu FLORA in MOS, kjer se vsako leto predstavi s svojo dejavnostjo.
 

Za nekatere je vrtnarjenje hobi, za druge sprostitev. Alojz in Irena Gašperlin sta svoje veselje do dela z rastlinami nadgradila v uspešno podjetje, kjer zaposlujeta 15 visoko strokovno usposobljenih zaposlenih in nekaj študentov, ki priložnostno pomagajo, ko enostavnejših del ne zmorejo sami.

 

 

Vabljeni!

SQ - CERTIFIKAT KAKOVOSTI IN ODLIČNOSTI

SQ - CERTIFIKAT KAKOVOSTI IN ODLIČNOSTI

Slovensko združenje za kakovost in odličnost je podjetju AG Kmetija, podelilo priznanje SQ za vzgojo in trženje. To je zelo pomembno priznanje v slovenskem prostoru, s katerim se lahko pohvalijo le redki in najboljši.

  • aranžma, cvetličarna,
  • Pogled na Moste pri Komendi
  • vrtni center, vrtnarstvo, rastlinska proizvodnja, rože, cvetlični lonec, okrasni lonec, garden center,
  • vrtni center, vrtnarstvo, vrtnarija, cvetličarna,
  • vrtni center, vrtnarstvo, vrtnarija, cvetličarna
  • vrtni center, vrtnarstvo, rastlinska proizvodnja, rože, cvetlični lonec, okrasni lonec, garden center,
  • aranžma, cvetličarna,