Cvetlični lonci Division

Odkrijte cvetlične lonce serije Division proizvajalca Fleur ami. Ti vsestranski lonci so popolni za notranjo in zunanjo uporabo ter ponujajo impresivno raznolikost različnih klasičnih in modernih oblik. Kar serijo Division še posebej izstopa, so številne barve in površinske strukture, ki segajo od gladkih do grobih. Cvetlični lonci imajo  trendovski "naravni videz", ki se odlično ujema z različnimi notranjimi slogi. Serije Division je ena najbolj vsestranskih serij v asortimanu Fleur ami in se v celoti proizvaja v Evropi.

Cvetlični lonci z visokim sijajem

Cvetlični lonci Fleur ami z visokim sijajem pritegnejo pozornost in naredijo izjemen vtis. Sestavljeni so iz steklenih vlaken z različnimi primesmi, ki naredijo gladek in lesketajoč zaključek. Sijoči lonci so namenjeni za notranjo uporabo.

Cvetlični lonci iz polystona

Cvetlični lonci izdelana iz robustnega ter lahkega polystone materiala imajo avtentičen naraven videz. Odporna na vodo in zmrzal, zato je še posebej primerna za zunanjo uporabo. Poliston je mešanica plastičnih smol in kamna. Tudi izgled je kot kamen oz. porcelan.

 

Cvetlični lonci Dobrodošli

Posebej gostoljubeni so okrasno lonci DOBRODOŠLI z besedo "dobrodošli" je v 21 jezikih in z dvignjenimi črkami izrezljano iz telesa posode. Zato je cvetlični lonec primeren kot izviren pripomoček za pritegovanje oči, zlasti v gostinstvu, hotelih, trgovinah in povsod tam, kjer želijo stranke prijazno sprejeti. 

Cvetlični lonci iz banane

Eleganten, okrasen lonec iz skupine Fleur Ami je izdelan iz steklenih vlaken in ročno nanesenimi listi banane. Čudovita serija je optimalna za notranje prostore saj s svojo nenavadno površino pričara ambient narave. Zaradi ročne obdelave predstavlja vsak lonec unikat. Primerni so za notranje prostore.

Cvetlični lonci iz keramike

Keramični Fleur Ami okrasni cvetlični lonci so kompaktni, težji od običajnih okrasnih lončkov, primerni če imate nagajive hišne ljubljenčke.

Na voljo so v različnih velikostih, oblikah in barvah.

Cvetlični lonci in steklenih vlaken

Okrasni cvetlični lonci Fleur Ami so ročno izdelani iz steklenih vlaken in se odlikujejo po svojem unikatnem in razkošnem izgledu. Njihova površina je fino obdelana in izdelana iz visokokakovostnega materiala, zaradi česar so zelo trpežni in trajni. Njihov eleganten videz in raznolike oblike jih naredijo idealne za uporabo v notranjih prostorih. Lonci so lahko odlična dopolnitev vsakega okolja.

Cvetlični lonci iz kovine

Okrasni cvetlični lonci iz kovine so sestavljeni iz kombinacije stekloplastike in dodatkom bronastih ali aluminastih pigmentov, ki ustvarijo popolnoma naraven videz. To omogoča tudi da so lonci lahko lažji in s tem bolj ensotavni za premikanje.

Cvetlični lonci iz naravnega cemeta

Okrasni lonci Division Lite so izdelani iz ojačane stekloplastike z vlakni, ki omogoča uporabo v vseh okoliščinah na prostem, saj so odporen proti zmrzali. Stabilna težka konstrukcija okrasnih loncev v imitaciji betona skorajda odpravlja nevarnost prevrnitve, tudi ob močnem vetru. Idealni so za izdelavo okrasitev modernih teras s cvetjem.  

Cvetlični lonci iz lupin školjk

Lonci serije Školjka so skrbno ročno izdelani in prekriti z resničnimi morskimi školjkami, kar naredi ekskluziven bleščeč izgled. Z izjemno natančnimi postopkom so najperj nameščeni fragmenti lupine in nato ročno pregledane in dokončane da dosežejo pravi sijaj. Serija vklučuje lonce, sklede, namizne posode in vaze za orhideje v različnih oblikah in velikostih, tako da je mogoče celotne prostore okrasiti v enakem stulu.

Cvetlični lonci iz vrbe

Magellan je čudovita vaza, ki prepriča s svojo obliko in izbiro materialov. Osnova je izdelana iz steklenih vlaken, ki so lahka in trpežna na katerega so ročno maneščeni trakovi iz vrbe.

Ta material daje loncem naraven videz in pritegne pozornost povsod, kjer je treba ustvariti eksotično vzdušje. Prepričljiva je tudi visokokakovostna izdelava: robovi posod so obloženi z ustreznim materialom neposredno v posodo in tako zagotavljajo elegantno zasaditev. Ker je osnova izdelana iz trdnih in lahkih steklenih vlaken, je tudi velike lonce enostavno premikati.