Brin

Skozi celo leto ponujamo različne vrste brinov, različnih barv, različnih načinov rasti in oblik. Primerni so za sončno lego, tako za na vrt, grobove, skalnake kot za posode. Po potrebi jih lahko obrezujemo, saj rez dobro prenašajo. Niso pa primerni za sobne pogoje in pokrite terase, balkone ali vhode. 

Klek

Klek ali Thuja je pogovorno znan kot cipresa, čeprav gre le za cipresi podobno rastlino. Zelo pogosta je v živih mejah. Glede rastišča ni zahteven, redno ga strižemo, dognojujemo in zalivamo, ter mu očistimo v notranjosti odmrle vejice in iglice. 

Smreka

Na voljo imamo okrasne različice smrek, različnih barv iglic in načinov rasti. Potrebujejo navadno zemljo, odprto lego, saj niso rade pod nastreški, prav tako dobro ne prenašajo sobnih pogojev v božičnem času.  

Cedra

Cedra je čudovit iglavec s katerim pričaramo mediteranski pridih. Vedno jih sadimo na sončno mesto. Na voljo imamo različne sorte in velikosti. 

Tisa

Tisa je iglavec, ki najbolje prenaša obrezovanje, oblikovanje in tudi bolje uspeva v legah, ki jih ostali iglavci ne prenašajo. Uspevajo tudi v senci in ne potrebujejo posebne zemlje. Ob sajenju v posode moramo biti pozorni na zadostno zalivanje, saj tudi ob zimskem času potrebujejo občasno potrebujejo zalivanje, da se rastlina ne presuši. 

Bor

Skozi celo leto imamo različne bore v ponudbi različnih sort in različno oblikovanih. Bor je zelo skromna rastlina, potrebuje navadno zemljo, sončno lego, čiščenje starih rjavih iglic v notranjosti in zalivanje. Prenašajo tudi pogoje v posodah, vendar voda ne sme zastirati. V zimskem obdobju jih ne smemo čisto presušiti. Prav tako kot večina ostalih iglavcev ne prenaša sobnih pogojev in pokritih prostorov, kot so kake pokrite terase, pokriti vhodi.

Macesen

Zelo zanimiv iglavec, ki je primeren za na vrt. Najlepši je spomladi, ko odženejo nove iglice in v jeseni, ko iglice postanejo zlate, ki jih nato pred zimo odvrže.