Cvetlični lonci Fleur ami z visokim sijajem pritegnejo pozornost in naredijo izjemen vtis. Sestavljeni so iz steklenih vlaken z različnimi primesmi, ki naredijo gladek in lesketajoč zaključek. Sijoči lonci so namenjeni za notranjo uporabo.

Okrogli lonci GLORY prepričajo s svojo plemenito barvno shemo in so popolnoma primerni za sajenje rastlin ali dekoracijo iz cvetličihe aranžmajev. Izdelani so iz kombinacije materialov, ki jih sestavljajo plastika in pravi bronasti pigmenti. Zato so razmeroma lahki in robustni ter se lahko uporabljajo tudi na prostem (za zunanjo uporabo lahko v dno posode preprosto izvrtate odtok). Premaz z voskom daje bronasti različici še dodaten sijaj. Procesi oksidacije obema barvnima različicama sčasoma daje pravi, naravni videz patine.

Čudovita klasika kolekcije PANDORA je znana po čistih linijah in elegantnih zaključkih. Priljubljeni so za zasaditev in okrasitev domov in poslovnih stavb. Osnova je sestavljena iz lahkih trpežnih steklenih vlaken, ki so obdelana s srebrnimi ali zlatimi lističi ali z vlakni ojačano smolo. Nekatere dobro premišljene lastnosti loncev je tudi lažno dno za enostavnejše sajenje in okraševanja. 

Posebni izdaji okrasni lonci CIGAR s svojo novo površino, ki daje oksidiran izgled predstavljata ekstravaganten umetniški predmet in izjemen sadilni lonec z možnostjo uporabe vložne posode z vodno rezervo. Na voljo sta v srebrni in vijoličasti barvi.

Okrasni lonci Fleur ami so na voljo samo v Vrtnem centru Gašperlin Ljubljana.