Šopkomat Komenda

V Komendi pri Vrtnem centru Gašperlin se nahaja samopostrežni avtomat za šopke, znan tudi kot šopkomat ali avtomat za rože. Nahaja se ob cesti Suhadolska cesta 100, in je dostopen 24 ur na dan, 7 dni v tednu. To pomeni, da lahko sveže cvetje kupite tudi takrat, ko vrtni center ni odprt.

Avtomat za šopke ponuja širok izbor šopkov in občasno tudi lončnic. Cene šopkov se gibljejo med 25€ in 45€, kar omogoča, da si lahko vsakdo privošči nekaj svežega cvetja. Za nakup v avtomatu je potrebno imeti pri sebi plačilno kartico, saj ta način plačila ponuja največjo varnost in zanesljivost.

Če iščete sveže cvetje v Komendi, potem je avtomat za šopke pri Vrtnem centru Gašperlin odlična izbira. Ne glede na to, ali potrebujete šopek za posebno priložnost ali pa si želite popestriti svoj dom, bo avtomat zagotovo imel nekaj zanimivega zase.

 

Šopkomat Ljubljana

Na Hacetovi ulici 1 v Ljubljani, ob Vrtnem centru Gašperlin Ljubljana, se nahaja praktičen samopostrežni avtomat za rože, ki nudi širok izbor možnosti. Tukaj lahko izbirate med kar 18 različnimi šopki cvetja, ki so na voljo v treh različnih barvnih kombinacijah. Poleg tega avtomat občasno ponuja tudi izbiro lončnic. Avtomat je dosegljiv 24 ur na dan, vse dni v tednu, kar pomeni, da lahko kupite sveže cvetje, tudi ko je trgovina zaprta.

Šopki so cenovno prilagojeni različnim okusom in proračunom, saj se gibljejo med 25€ in 50€. Plačilo je mogoče le z gotovino, avtomat pa vrača preostanek kupnine v obliki kovancev. To je enostaven način za osvežitev svojega doma ali podarjanje cvetja brez skrbi glede uradnih delovnih ur.