Gašperlin: vrtni center

Elho zunanji lonci

Elho zunanji lonci

Elho zunanji lonci ponujajo širok izbor inovativnih oblik in barv loncev, korit za balkone in terase.

Posebej zanimivo je korito Corzica vertical garden za trendovsko navpično vrtnarjenje.

več
Izdelki za vsak dan

Izdelki za vsak dan

Sodobno okolje zaznamujejo tudi drugi predmeti, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu in naših bivalnih prostorih.

Večnamenski izdelki za shranjevanje in razvrščanje različnih predmetov, kot so revije, sladkarije, razni pribori in podobno, so uporabni tudi za rastline.

več
Elho notranji lonci

Elho notranji lonci

Notranji lonci Elho so sodobni okrasni lončki, ki v prostor prinesejo svežino in barve. Izjemno lahki so in enostavni za čiščenje.

Na voljo so v številnih trendovskih barvnih odtenkih, ki jih lahko poljubno kombiniramo in prilagajamo drugim barvam v prostoru.

več
Elho PURE lonci

Elho PURE lonci

Elho PURE lonci so enostavni in elegantni. lahko bi rekli celo klasični in se odlično podajo v vsak prostor, saj so tako po barvi, kakor tudi po obliki precej nevsiljivi.

Zaradi preproste oblike in materiala so cenovno dostopni.

več
ELHO Green basic

ELHO Green basic

ELHO Green basic lonci so osnovni modeli plastičnih loncev, ki so primerni za direktno sajenje rastlin, ki jih gojimo predvsem na prostem.

Pogosto jih uporabljamo za sajenje zelenjave v loncih, kot tudi za zelišča, ki jih gojimo v loncih.

Na voljo so v rjavi, sivi, beli, zeleni, rumeni, rdeči in še drugih barvah. Čeprav so oblike loncev zelo enostavne pa lahko z barvo popestrite ambient, kjer stojijo.

več
ELHO barvni lonci

ELHO barvni lonci

ELHO barvni lonci so pestrih trendovskih barv, ki lahko popestrijo vsak prostor. Pritegnejo pozornost s pisanimi barvami, zato v njih sadimo eno vrsto rastlin, ki so samo zelene ali pa vse cvetijo le v eni ujemajoči barvi.

Primerni so za direktno sajenje, vendar je potrebno poskrbeti za drenažni material na dnu lonca, da voda ne bi zastajala. Voda lahko odteka tudi skozi luknje na dnu lonca, če ji naredimo prosto pot.

več