Okrasni cvetlični lonci Fleur Ami so ročno izdelani iz steklenih vlaken in se odlikujejo po svojem unikatnem in razkošnem izgledu. Njihova površina je fino obdelana in izdelana iz visokokakovostnega materiala, zaradi česar so zelo trpežni in trajni. Njihov eleganten videz in raznolike oblike jih naredijo idealne za uporabo v notranjih prostorih. Lonci so lahko odlična dopolnitev vsakega okolja.

Cvetlični lonci za rastline ROYAL so uspešna kombinacija preprostega dizajna in elegantnega oblikovanja površine. Njihova površina je izdelana iz trpežne sintetične smole in je prečiščena z lepim antičnim bronastim videzom, kar daje čudovitim lončkom za rastline eleganten videz.

Cvetlični lonci ROCKY, izdelani iz plastike s pravimi bronastimi pigmenti, izstopajo s svojim posebnim videzom in majhno težo. S procesom oksidacije se na površini posode sčasoma ustvari videz naravne patine - seveda brez rjavenja. Za sajenje na prostem lahko v dno posode preprosto izvrtate luknjo.

Novi modeli iz serije GRACE, izdelani iz lahkega in vodoodpornega materiala GRP, navdušujejo z elegantnim in prefinjenim videzom. Posebna mešanica srebrnih in zlatih pigmentov je nanešena na površino z rahlo in naravno strukturo. Nato se nanese antico-patina, ki vsakemu posameznemu modelu daje izjemno eleganco. Družina izdelkov vrhunskega sloga z vsestranskimi oblikami in trendovskim zaključkom.

Ravni in klasično oblikovani cvetlični lonci NEW LOFT so še posebej primerni za okrasitev z visokimi rastlinami. Izdelani so iz inovativnega materiala, mešanice plastike in pravih kovinskih delcev, ter so izjemno lahki, robustni in odporni na UV-žarke, saj niso barvani. Sčasoma posode dobijo izgled patine, vendar še vedno ne morejo zarjaveti. Visokli lonci New Loft imajo možnost sadilne posode z vodno rezervo.

Naziv Slika Premer (cm) Višina (cm) Teža (kg)
Rocky krogla 60cm Okrogli lonec Rocky 60cm 43cm 8kg
Rocky krogla 80cm 80cm 57cm 13,5kg
Rocky lonec 80cm Okrogli lonec Rocky 35cm 79cm 10kg
Rocky lonec 100cm 43cm 100cm 15,5kg

 

 

Naziv Grace Coral Premer (cm) Višina (cm)
Okrogel lonec 41cm Okrogli lonec Grace Okrogli lonec Coral 41cm 41cm
Okrogel lonec 50cm 50cm 50cm
Okrogel lonec 63cm 67cm 67cm
Visok lonec 70cm Visoki lonec Grace Visoki lonec Coral 31cm 70cm
Visok lonec 90cm 37cm 90cm

Okrasni lonci Fleur ami so na voljo samo v Vrtnem centru Gašperlin Ljubljana.