Gašperlin: vrtni center

Darilni program

Darilni program

V vrtnem centru vam nudimo širok izbor daril za različne priložnosti. V cvetličarni vam jih aranžiramo po želji ali priporočilu..

Kadar ste brez ideje za darilo vašim najbližjim, prijateljem in znancem, vas spravimo iz zadrege na našem oddelku z darilnim programom, kjer boste prav gotovo našli nekaj zanimivega in uporabnega.

Ponujamo vam pester nabor daril za vse generacije in okuse, ki vam jih z veseljem tudi dekoriramo in morda sestavimo v novo darilo, ki ima posebno dodano vrednost.

Če se ozrete po celotnem vrtnem centru, boste našli še veliko več zanimivih daril, še zlasti, če imajo obdarovanci radi delo na vrtu ali pa uživajo v družbi sobnih rastlin.

Na oddelku z darili poleg običajnega sortimena, ki obsega ure, prte in prtičke, ponudbo iz vinoteke, skodelice in krožnike, priložnostna darila za okrogle obletnice, ponuja tudi trendovska darila, ki so v duhu časa ali pa klasična, ki jih poznamo že vrsto let.

V vsakem primeru pa vam jamčimo izvirnost in dober nasvet naših cvetličarjev, če jim boste zaupali in jih prosili za nasvet.

 

Darilo, ki ga odnesemo v cvetličarno z namenom, da ga dekorirajo, močno pridobi na vrednosti tudi zato, ker s takšnim darilom pokažemo odnos do obdarovanca. Z drugimi besedami povemo, da smo se zanj posebej potrudili in ne le kupili darilo.

Aranžiranje daril se je v Sloveniji razvilo do te mere, da lahko govorimo o posebni veji umetnosti, ki so jo nekateri cvetličarji do dobra razvili. Nastala pa je iz naše skromnosti, kajti denarja za darilo in še cvetje, v preteklosti ni bilo dovolj, zato so se ljudje pogosto odločali in poklonili lepo zavito darilo in en cvet z zelenjem, ki je bil pripet na darilo.

Danes je možnosti za dekoracijo darila veliko več in tudi kreativnost cvetličarjev pri tem ne pozna meja. Pri najlepše zavitih darilih se zgodi, da obdarovanci ne želijo podreti dekoracije in jih vsebina sploh ne mika.

Menimo, da je to posebna nagrada tistemu, ki je darilo poklonil. Želite biti med njimi? Zaupajte našim cvetličarjem, da navdušijo vas in vaše najbližje.