Gašperlin: vrtni center

Darilni program

Darilni program

V vrtnem centru vam nudimo širok izbor daril za različne priložnosti. V cvetličarni vam jih aranžiramo po želji ali priporočilu..

Kadar ste brez ideje za darilo vašim najbližjim, prijateljem in znancem, vas spravimo iz zadrege na našem oddelku z darilnim programom, kjer boste prav gotovo našli nekaj zanimivega in uporabnega.

Ponujamo vam pester nabor daril za vse generacije in okuse, ki vam jih z veseljem tudi dekoriramo in morda sestavimo v novo darilo, ki ima posebno dodano vrednost.

Če se ozrete po celotnem vrtnem centru, boste našli še veliko več zanimivih daril, še zlasti, če imajo obdarovanci radi delo na vrtu ali pa uživajo v družbi sobnih rastlin.

Na oddelku z darili poleg običajnega sortimena, ki obsega ure, prte in prtičke, ponudbo iz vinoteke, skodelice in krožnike, priložnostna darila za okrogle obletnice, ponuja tudi trendovska darila, ki so v duhu časa ali pa klasična, ki jih poznamo že vrsto let.

V vsakem primeru pa vam jamčimo izvirnost in dober nasvet naših cvetličarjev, če jim boste zaupali in jih prosili za nasvet.