Gašperlin: vrtni center

Odprli smo vrata novemu VRTNEM CENTRU GAŠPERLIN LJUBLJANA ob Tržaški cesti, Hacetova ulica 1, 1000 Ljubljana.
Vrtni center Gašperlin, srazprostira na 2000 m2 prodajne površine v 2 nadstropjih.

 

Obiščete nas in doživite nekaj prijetnih trenutkov med rožicami.


Vrtni center Gašperlin Ljubljana
DOLGI MOST ob TRŽAŠKI CESTI
Hacetova ulica 1 
1000 Ljubljani 
Telefon: 01 235 15 60

ljubljana@vrtnicenter.si


Delovni čas:

Delavnik:  8 - 19 ure
Sobote:    8 - 15 ure

 

 

V četrtek 12.12.2019 ob 12.00 uri smo na veliko odprli vrata novemu VRTNEM CENTRU GAŠPERLIN LJUBLJANA ob Tržaški cesti na Hacetovi ulici 1 v Ljubljani.

 

Naše znanje in izkušnje prenašamo iz uveljavljene lokacije Vrtnega centra Gašperlin v Komendi, kjer smo prisotni že 13 let, a z vrtnarsko dejavnostjo smo se začeli ukvarjati že davnega leta 1994.

 

V Komendi se prodajni prostor povezuje s prodajnim rastlinjakom in nadaljuje v proizvodnji rastlinjak, kjer sami pridelujemo raznolik sortiment pomladanskih, zelenih in cvetočih balkonskih rastlin, zelenjavnih sadik, trajnic, jesenskih lepotic, mačeh in božičnih zvezd. Prednost naših domačih rastlin je v tem, da niso utrpele dolgotrajnega transportnega šoka, ki bi jih oslabil in poškodoval, zato rastline odlično uspevajo pri naših strankah, ki se vedno znova zadovoljne vračajo, dopolnjujejo svojo zbirko ali pa se oglasijo zato, ker potrebujejo dodatno gnojilo, substrat, nov lonček za presajanje, pogosto le nasvet, kako ravnati z rožicami, da bodo še lepše uspevale.

 

Poleg lastne proizvodnje rastlin ponujamo tudi široko paleto rastlin, ki jih kupujemo pri preverjenih in kvalitetnih proizvajalcih v tujini.

 

Ponudba zunanjih rastlin obsega tako okrasno grmičevje, drevesa, listopadne in igličaste rastline, kot tudi cvetoče trajnice, vrtnice, paleto jagodičevja in sorte sadnega drevja, ki jih ni potrebno tretirati s fitofarmacevtskimi sredstvi in zato še kako primerna za majhen ali velik družinski vrt.

Most med zunanjimi rastlinami in tistimi, ki jih gojimo notri, pa prav gotovo predstavljajo zelišča in začimbe, ki se vse več gojijo tako na notranjih okenskih policah, ko je mraz in zunanjih, ko temperature to dopuščajo. V lončkih in koritih s posebnim sistemom za optimalno oskrbo rastlin z vodo in hranili je to enostavno tudi za popolne začetnike.

 

V Vrtnem centru in Centru cvetja Gašperlin je velik del prodajnega prostora namenjen sobnim rastlinam, tako zelenim, kakor tudi cvetočim. Sortiment je res pester in vedno se najde kakšna novost, ki preseneča in navduši. Skupni imenovalec vseh rastlin je kvaliteta, s katero se ponaša uveljavljeni Vrtni center Gašperlin in to zavezo prenašamo tudi v novi Center cvetja.

 

Sobne rastline potrebujejo ustrezen okrasni lonček, ki se v prvi vrsti poda rastlini, nato pa se zlije s prostorom v katerem stoji. Ponudba je raznolika in primerna za vsako okolje, vsak žep, za posebne priložnosti in povsem običajne.

 

Poleg sodi tudi sezonska dekoracija s katero stanovanje spremenimo v dom ali pa poskrbimo, da je darilo za naše najbližje nekaj več, ko s skupnimi močmi združimo več prodajnih artiklov v novo zgodbo, ki je na kožo pisana obdarovancu.

 

Potem je tu ponudba cvetja in predvsem izdelkov iz cvetja, ki jih naše cvetličarke oblikujejo za različne priložnosti, ko brez cvetja v življenju pač ne gre, naj bodo veseli, kot so obletnice, rojstni dnevi ali poroka in tisti, pri katerih se s cvetjem poslavljamo od naših najbližjih.

 

Cvetje je lahko naravno, suho ali umetno. Danes je modni trend, da vse zvrsti cvetja mešajo v ubrano celoto, kjer se hkrati prepleta čista, surova narava in najbolj prefinjeni cvetovi, a seveda vsakokrat z veliko mero okusa in smisla za oblikovanje, ki ga imajo naši zaposleni.

 

V sortimenu pa boste opazili tudi precej izdelkov za vrt, za delo na vrtu, kot so orodje, rokavice, obutev, zaščitna oprema in izdelki, ki jih potrebujemo kot pomoč za gojenje rastlin. Osnova je vsekakor dobro gnojilo in zemlja, kjer posegamo po najboljših in cenovno najbolj sprejemljivih, preverjenih blagovnih znamkah.

 

Mnogo je še izdelkov, ki niso omenjeni, a jih boste našli na naših prodajnih policah za različne priložnosti in z njimi polepšali dan vašim najbližjim ali pa sebi, zato vam predlagamo, da nas obiščete in doživite nekaj prijetnih trenutkov med našimi rožicami.

 

V predprazničnem času naši zaposleni pripravijo veliko različnih aranžmajev, da bi vam polepšali domačo dekoracijo ali pa poslovne prostore. Morda pa manjka le še božična zvezda v okrasnem lončku za popolno praznično mizo.

 

Podoba prodajnega prostora se pogosto menja, narekuje nam jo narava, letni časi in prazniki, ki jih vam želimo na naš poseben način približati in polepšati za vse priložnosti in skozi vse leto.