Sedaj so na voljo tudi gnojila blagovne znamke BioBizz, ki je vrhunska blagovna znamka ekoloških gnojil iz Nizozemske. Že več kot 30 let proizvajajo izjemno kvalitetna organska gnojila, katera pa ne onesnažujejo zemljo, in prav zato so njihova gnojila tako kvalitetna in tudi priljubljena. Poleg samih gnojil za rast in cvet so na voljo tudi naravni aktivatorji in stimulanti, ki izboljšujejo presnovo in sprejem hranil, ter povečujejo odpornost rastlin. Primerni so tako za sobne rastline, balkonske kot tudi za pridelovanje zelenjave, saj ne vsebujejo umetnih gnojil, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov. Ponujamo izdelke:

Bio Grow je gnojilo za spodbujanje rasti, na osnovi ekstrakta sladkorne pese. Uporablja se ga  skoraj čez cel življenjski cikel rastlin. Bogato je z dušikom in kalijem in drugimi mikrohranili.

Bio Bloom je gnojilo za spodbujanje cvetenja, z povišano vsebnostjo fosforja in kalija z encimi in aminokislinami. Poskrbi za dober pridelek in zdravje rastlin.

Fish Mix je gnojilo za spodbujanje rasti narejen na osnovi kompostiranih ribjih ostankov in ekstrakta sladkorne pese. Uporablja se ga v času rasti, vendar ga potrebno v času cvetenja nadomestiti z Bio Grow gnojilom.

Top Max je stimulator za povečanje cvetenja, kateri rastlinam izboljša sprejem hranil in izboljša velikost cvetov. Uporablja se ga skozi celoten čas cvetenja.

Alg A Mic je stimulator za izboljšanje imunskega sistema rastlin. Izdelan je na osnovi alg in morske trave. Vsebuje zelo nizke vrednosti NPK in brani rastline pred nastankom bolezni. V primeru prekomernega gnojenje hranil, nihanja temperature, pomanjkanje hranil in raznih boleznih močno pripomore k okrevanju rastlin.

Acti Vera je aktivator imunskega sistema ter presnove vseh vrst rastlin. Izdelan je na osnovi Aloe vere. Ta aktivator, naredi rastline bolj močne in bolj zdrave od znotraj in tudi od zunaj. Povečuje kalitev semen in izboljšuje presnovo rastlin.

Bio UP in Bio Down omogočata na naraven način spremeniti pH substrata, da rastline lahko absorbirajo večjo količino hranil. Uporablja se ju lahko tako v času rasti, kot času cvetenja, ob vsakim zalivanjem dokler se ne doseže željen nivo pH.

 

Vir: https://www.biobizz.com/products/