Gašperlin: vrtni center

Vrhunski keramični žar na oglje KAMADO

Vrhunski keramični žar na oglje KAMADO

VRHUNSKI KERAMIČNI ŽARI
KAMADO GRILL 58
Za ljubitelje dobre hrane

V vrtnem centru Gašperlin so vam v teh dneh na voljo KERAMIČNI ŽARI KAMADO GRILL 58, ki jih uporabljajo vrhunski kuharski mojstri, navdušenci peke na žaru in ljubitelji dobre hrane.

Žari na pravo oglje so izjemno enostavni za uporabo. Prednost keramičnih žarov je, da lahko reguliramo temperaturo, zato so primerni za pečenje vseh vrst mesa, zelenjave, pic, kruha... V njih lahko pečemo tudi celega piščanca ali purana. Znotraj meso ostane sočno in mehko, zunaj pa dobi hrustljavo skorjico. Jedi so obogatene z aromo žara

Ta način kuhanja so poznali Azijski narodi že pred več kot 3000 leti. V Sloveniji poznamo takšne grile pod blagovno znamko Kamado Joe in Big green egg. Na You tube si lahko ogledate priporočila, uporabo in številne recepte za zdravo pripravo okusnih jedi. 

Keramični žar KAMADO GRILL 58 lahko uporabljate vse leto. V njem pripravite celotno kosilo, večerjo za družino, prijatelje, večjo ali manjšo družbo, saj ima premer razkošnih 58 centimetrov.

Keramični žari KAMADO GRILL 58 bodo iz vaših običajnih receptov, naredili kulinarično doživetje, ki se mu nihče ne bo mogel upreti. Sčasoma boste kuhinjo preselili ven, ne glede na letni čas, saj je kuhanje enostavno, jedi pa veliko bolj okusne, sočne in zdrave.
KAMADO GRILL 58 je keramični žar na oglje, v premeru meri 23 inchov, oziroma 58 cm. Kamado gril sestavlja: dobre 3 cm debela robustna keramika, keramično jedro, inox rešetka z možnostjo preklopa, litoželezni regulator toplote, dve preklopni leseni polici za odlaganje, termostat, kovinsko stojalo s kolesi in zavoro. Cena KAMADO Grilla 58 z osnovno opremo je 860 € z DDV.

KAMADO GRILL 58 z dodatno opremo, ki vključuje še keramično ploščo za peko pizze, kruha, inox mrežo in ogrodje za peko v treh nivojih ter dodatno keramično ploščo, inox nastavek za pečenje reber oz. mesa, klešče za prijemanje mreže, grebljico za oglje in pepel ter zaščitno pokrivalo za žar, pa znaša skupaj le 960 € z DDV, saj priznavamo 50% popust na dodatno opremo.


Garancija na keramiko je šest let in eno leto na vse ostale dele žara.

Proizvajalec: TOPQ CERAMIC TECHNOLOGY CO., LTD

Video predstavitev KAMADO ŽARA.
Navodila za uporabo: